Δηλώσεις που βοηθούν να συνδεθούμε με το αληθινό νόημα της δικής μας ζωής.

Δηλώσεις που βοηθούν να συνδεθούμε με το αληθινό νόημα της δικής μας ζωής.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΤΕΡΑ.

Πατέρα, δέχομαι την αγάπη που μου πρόσφερες για την ύπαρξή μου. Ο τρόπος της εκδήλωσης της ήταν αυτός που γνώριζες, πίστευες και είχες διδαχθεί. Εγώ αποφάσισα να κρατήσω την αρχική και ουσιαστική αγάπη, αναθεωρώντας όλες μου τις παλιές και αρνητικές αντιλήψεις. Θεωρώ ότι ήσουν και είσαι ο καλύτερος και ιδανικότερος πατέρας, που επέλεξα στην ζωή μου. Πήρα τα μηνύματα και τα μαθήματά μου με την αγάπη σου.

Πατέρα με την αγάπη σου με βοηθάς, από εδώ και στο εξής, να έχω μία σωστή κατεύθυνση στην ζωή μου και να πετυχαίνω με ευκολία το στόχο και το σκοπό της ζωής. Με βοηθάς επίσης να έχω ισότιμες και αρμονικές σχέσεις με την κοινωνία και τις αρχές. Μαζί σου απέκτησα ένα τέλειο και ισορροπημένο νευρικό σύστημα, ακλόνητη ψυχολογία και την άμεση μου επαφή με το φως και την φώτιση.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΗΤΕΡΑΣ.

Μητέρα, δέχομαι την αγάπη που πρόσφερες για να έρθω στη ζωή. Και ευχαριστώ που υπάρχω σε αυτή τη ζωή. Ο τρόπος που εκδήλωσες αυτή την αγάπη ήταν αυτός που γνώρισες ή αυτός που είχες διδαχθεί.

Εγώ, αφήνοντας τον τρόπο, αλλά κρατώντας την ουσιαστική σου αγάπη, αποταυτίζοντάς με από εσένα, θεωρώ εσένα έναν υπεύθυνο και σεβαστό άνθρωπο, για τις επιλογές και τις εμπειρίες της δικής σου ζωής, και εμένα υπεύθυνο για τις δικές μου επιλογές και εμπειρίες.

Μετά από την αποταύτιση, κρατώντας την αρχική και ουσιαστική σου αγάπη, με βοηθάς να συνδεθώ με τις μοναδικές βάσεις και ρίζες μου, σαν ένα τεράστιο και ανεξάρτητο δέντρο που δεν επηρεάζεται και δεν μολύνεται από τα υπόλοιπα δέντρα. Έτσι, μπορώ να νιώθω από εδώ και στο εξής, την επιβίωση μου να είναι απολαυστική, οι σχέσεις με τον άντρα να λειτουργούν σε αρμονία, να έχω αφθονία, χαρά και ολοκλήρωση δίχως να πληρώνω κάποιο τίμημα.

Έχω εμπιστοσύνη στην ζωή και στην θεία ύπαρξη.
Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον αγαπώ και δεν θέλω πλέον να τον τιμωρώ. Θέλω να γνωρίζω ότι από την φύση μου και από το κέντρο της ύπαρξής μου, ότι έχω το δικαίωμα να είμαι υγιέστατη (υγιέστατος), ευτυχισμένη (ευτυχισμένος) και ολοκληρωμένη (ολοκληρωμένος), δίχως ποτέ να πληρώνω κάποιο τίμημα.

 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΩ ΚΑΙ ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.

Αποφασίζω εδώ και τώρα, βγαίνοντας από τον ρόλο του θύματος και του σωτήρα, να αναλάβω όλες τις ευθύνες του εαυτού μου, προσφέροντάς του την μεγαλύτερη εκτίμηση, σεβασμό και αγάπη, λειτουργώντας με θετικό τρόπο και θετική σκέψη. Αποφασίζω να απολαύσω από εδώ και στο εξής, χωρίς τύψεις και ενοχές, όλα τα αγαθά της ζωής γνωρίζοντας ότι το δικαιούμαι από την ίδια την ζωή.