Υπηρεσίες

Μπορείτε να λάβετε μία συνεδρία στην Αθήνα, ή ακόμα και εξ’αποστάσεως από τον Μιχαήλ Καρακούση και μέσα από τις συνεδρίες μαζί του να γνωρίσετε τα ευεργετήματα στο σώμα σας.
Η θεραπεία αφορά την ολότητα του ανθρώπου, δηλαδή το σώμα, την ενέργεια, το νου, το συναίσθημα και το πνεύμα του.
Με την ενεργειακή Συμβουλευτική, ο θεραπευόμενος επιδέχεται χαλάρωση, ψυχοσωματικό καθαρισμό, εσωτερική ισορροπία, αρμονία, ορθή διαχείριση της σφαίρας δημιουργικότητας του, κάθαρση από δεδομένα αυτοτιμωρίας και σαμποτάζ των ικανοτήτων του, μαθαίνει να ομιλεί τις αλήθειες του, να εκφράζει τις ανάγκες του και να δοξάζει την δύναμη της αγάπης σε εκείνους που είναι έτοιμοι να την δεχτούν, δίχως να σαμποτάρει την δημιουργικότητα του και την ενδυνάμωση των θετικών συναισθημάτων, όπως η αγάπη, ο σεβασμός.
Η συνεδρία βοηθάει στην αρμονική προσωπική και πνευματική ανάπτυξη, την θετικότητα, την αυτό αποδοχή και την αποδοχή των άλλων ανθρώπων και καταστάσεων.
Ανεξάρτητα από το αίτημα της θεραπείας σας, θα δείτε ότι συμβάλλει στην εσωτερική βελτίωση, θεραπεία και γαλήνη σας, γιατί ο κάθε ένας μας έχει μια θαυμάσια ενέργεια που την βιώνετε ως καθαρή αγάπη που τρέχει μέσα από το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.

Με εκτίμηση
Μιχαήλ Καρακούσης

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΩ

 • Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική

  Η Ψυχοθεραπεία και ακόμη περισσότερο η Συμβουλευτική, είναι σχετικά νέοι επιστημονικοί κλάδοι με ιστορία περίπου 100 και 50 χρόνων αντίστοιχα.

 • Ατομικές Συνεδρίες

  Στις ατομικές συνεδρίες ο συμβουλευόμενος συναντιέται πρόσωπο με πρόσωπο με τον ψυχοθεραπευτή για 60’

 • Ομαδικές Συνεδρίες

  Η ομαδική θεραπεία είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας που έχει αποδειχτεί εξίσου ή περισσότερο αποτελεσματική

 • Online Συμβουλευτική

  Η εξ αποστάσεως συμβουλευτική (on line counseling) αξιοποιεί τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία για την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής

 • Ψυχολογική υποστήριξη Ελλήνων στο εξωτερικό

  H Υπηρεσία ψυχολογική υποστήριξης Ελλήνων στο εξωτερικό, αφορά όλους τους Έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδας,

 • Θεραπεία με ανθοιάματα Bach

  Ο Dr Bach, εξέλαβε την ανθρώπινη ζωή σαν την εκπλήρωση της αποστολής που ορίζει η ανώτερη φύση μας

 • Συστημική Αναπαράσταση

  Η Συστημική Αναπαράσταση (systemic constellations) είναι μια μέθοδος θεραπευτικής παρέμβασης που εφαρμόζεται σε ανθρώπινα συστήματα

 • Συμβουλευτική εφήβων

  Η συμβουλευτική εφήβων βοηθάει στο να βρει κανείς τη δύναμη να σπάσει τις αλυσίδες που τον κρατούν σε κατάσταση μη εξέλιξης.

Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μου και μελετάτε τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου για προσωπικές συνεδρίες.