Συμβουλευτική εφήβων

Η συμβουλευτική εφήβων βοηθάει στο να βρει κανείς τη δύναμη να σπάσει τις αλυσίδες που τον κρατούν σε κατάσταση μη εξέλιξης. Είναι μαρτυρικές οι στιγμές που βιώνουν πολλοί έφηβοι: κρίσεις πανικού, φοβίες, ψυχοσωματικές διαταραχές, φλερτ με ουσίες και χρήση αυτών, άγχος, θλίψη, αίσθημα αβοήθητου, απόγνωση και πολλά άλλα.

Συζητάμε και επιλύουμε τραυματικά γεγονότα ζωής, δυσκολίες στις σχέσεις με τους γονείς, ανταγωνισμούς και άλυτες συγκρούσεις. Η βοήθεια μου στοχεύει στο να ωριμάσει το παιδί συναισθηματικά, να εμπιστευθεί τον εαυτό του/ της, να στηριχθεί στις δυνάμεις του/ της και να μάθει να λαμβάνει σωστές αποφάσεις που θα οδηγούν προς τον πόλο της υγείας, να ελαττωθούν ή να φύγουν εντελώς οι ανασφάλειες, οι αρνητικές σκέψεις να σταματήσουν, η κόπωση και η στεναχώρια να φύγουν και να αντικατασταθεί η ανημπόρια και η κακή αυτοεικόνα με αποδοχή αυτοπαραδοχή και αγάπη για τον εαυτό

Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μου και μελετάτε τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου για προσωπικές συνεδρίες.