Συνεδρίες Ρέικι

Με τα χρόνια έχω εντοπίσει πως η Συμβουλευτική, σε συνδυασμό με τις συνεδρίες Ρέικι, μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους με εκπληκτικούς τρόπους. Με το συνδυασμό αυτό, οι άνθρωποι μαθαίνουν να εγκαταλείπουν τους παλιούς τρόπους σκέψεων και συμπεριφορών μεταβαίνοντας σε νέους δρόμους αυτογνωσίας, προσωπικής ανάτασης και εξέλιξης, γιατί μαζί ξεκλειδώνουμε τις δυνατότητες που είναι κρυμμένες μέσα τους, οι οποίες  λόγω μπλοκαρισμάτων δεν αξιοποιούνται με ορθό τρόπο για τους ίδιους.

Οι άνθρωποι μαθαίνουν να ακούν και να εμπιστεύονται την δική τους «Διαισθητική Σοφία» και να ζουν τη ζωή τους με την ανάπτυξη Ανώτερης αυτοεκτίμησης, σεβόμενοι την Ανώτερη φύση τους. Και το πρώτο βήμα γι αυτό είναι να αλλάξουν τις αντιλήψεις τους από αρνητικές σε θετικές, έτσι ώστε να καταφέρουν να εμπιστεύονται τις ανθρώπινες ικανότητες τους και να αλληλεπιδρούν με σεβασμό, συμπόνια, κατανόηση και αγάπη.

Το Ρέικι είναι συμπληρωματικό και μπορεί να συνδυαστεί με κάθε συμβατική ή εναλλακτική θεραπεία. Οι ιδιότητες του Ρέικι είναι να χαλαρώνει βαθειά, να αποτοξινώνει και να ενδυναμώνει τον οργανισμό. Είναι μια ασφαλής μέθοδος θεραπείας. Ο όρος θεραπεία, χρησιμοποιείται με την ευρύτερη έννοια.

Το Ρέικι δεν αντικαθιστά την ιατρική και την ψυχοθεραπεία. Συνδυάζεται άψογα με την ιατρική, καθώς ο άνθρωπος ηρεμεί και αποδέχεται το ιατρικό πρόβλημα του και γίνεται περισσότερο συνεργάσιμος με τον/ τους αρμόδιους ιατρούς που τον παρακολουθούν κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την γρηγορότερη και βέλτιστη εκδοχή ίασης του, γιατί με την ολική χαλάρωση και την γαλήνη, οδηγείται σε μια βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα του νου και δύναμη να ανταπεξέλθει.

Μπορείτε να λάβετε μία συνεδρία στην Αθήνα, ή ακόμα και εξ’ αποστάσεως  και μέσα από τις συνεδρίες μαζί μου να γνωρίσετε τα ευεργετήματα στο σώμα σας.

Η θεραπεία αφορά την ολότητα του ανθρώπου, δηλαδή το σώμα, την ενέργεια, το νου, το συναίσθημα και το πνεύμα του και ο θεραπευόμενος επιδέχεται χαλάρωση, ψυχοσωματικό καθαρισμό, εσωτερική ισορροπία, αρμονία, ορθή διαχείριση της σφαίρας δημιουργικότητας του, κάθαρση από δεδομένα αυτοτιμωρίας και σαμποτάζ των ικανοτήτων του, μαθαίνει να ομιλεί τις αλήθειες του, να εκφράζει τις ανάγκες του και να δοξάζει την δύναμη της αγάπης σε εκείνους που είναι έτοιμοι να την δεχτούν, δίχως να σαμποτάρει την δημιουργικότητα του και την ενδυνάμωση των θετικών συναισθημάτων, όπως η αγάπη, ο σεβασμός.

Η συνεδρία βοηθάει στην αρμονική προσωπική και πνευματική ανάπτυξη, την θετικότητα, την αυτό αποδοχή και την αποδοχή των άλλων ανθρώπων και καταστάσεων.

Ανεξάρτητα από το αίτημα της θεραπείας σας, θα δείτε ότι συμβάλλει στην εσωτερική βελτίωση, θεραπεία και γαλήνη σας, γιατί ο κάθε ένας μας έχει μια θαυμάσια ενέργεια η οποία  βιώνεται ως καθαρή αγάπη που τρέχει μέσα από το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.

Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μου και μελετάτε τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου για προσωπικές συνεδρίες.