Βιογραφικό

Ο Μιχαήλ Καρακούσης γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1984. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο. Είναι Ψυχολόγος, παρέχοντας βοήθεια απέναντι σε συμπτώματα και συναισθήματα όπως ο φόβος, το άγχος, το πένθος και η κατάθλιψη. Είναι και Ενεργειακός θεραπευτής και ασκεί την ενεργειακή θεραπεία και την ανθοθεραπεία συμπληρωματικά με τη Συμβουλευτική.

Σπούδασε Ψυχολογία στο κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο ESSEX σε συνεργασία με το  Aegean College

Είναι απόφοιτος από το Ελληνικό Ινστιτούτο Συστημικής Αναπαράστασης (Ε.Ι.Σ.Α.) με δασκάλους τον Δημήτρη Σταυρόπουλο και την Μυρτώ Κούτρα.

Σπούδασε την Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας στο Κολλέγιο Ανθτωπιστικών Επιστημών (ICPS) κατέχοντας το Diploma in Therapeutic Counceling ( Pearson BTEC Edexcel), σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Strathclyde, στη Γλασκώβη της Σκωτίας.

Είναι μέλος στο International Systemic Constellation Association (ISCA)

Με αριθμό μέλους 55727594

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Τα ενδιαφέροντα του ως θεραπευτής, εστιάζονται στη διερεύνηση του τρόπου αλλαγής της σκέψης των ανθρώπων κατά τη θεραπευτική διαδικασία, ανατροπής και ριζικής αλλαγής δυσλειτουργικών παγιωμένων εγκεφαλικών εγγραφών και της βελτίωσης της λειτουργικότητας των ανθρώπων στις οικογενειακές και συντροφικές σχέσεις, στην περίοδο της εφηβείας, στην πατρότητα, στην κοινωνικοποίηση και στην εξέλιξη τους στην ομάδα.

michail_karakousis

Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μου και μελετάτε τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου για προσωπικές συνεδρίες.