Βιογραφικό

Ο Μιχαήλ Καρακούσης γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1984. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο. Είναι Σύμβουλος Ψυxικής Υγείας, παρέχοντας βοήθεια απέναντι σε συμπτώματα και συναισθήματα όπως ο φόβος, το άγχος, το πένθος και η κατάθλιψη. Είναι και Ενεργειακός θεραπευτής και ασκεί την ενεργειακή θεραπεία και την ανθοθεραπεία συμπληρωματικά με τη Συμβουλευτική.

Σπούδασε την Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας στο Κολλέγιο Ανθτωπιστικών Επιστημών (ICPS) κατέχοντας το Diploma in Therapeutic Counceling ( Pearson BTEC Edexcel), σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Strathclyde, στη Γλασκώβη της Σκωτίας.

Έχει πιστοποιηθεί ως θεραπευτής Ουσούι Ρέικι ( Usui Reiki Ryoho Master – Teacher).

Είναι Θεραπευτής Κρανιοιερής Θεραπείας CST

Ειδικεύθηκε στην ανθοθεραπεία των Ανθοιαμάτων Bαch.

Eιδικεύθηκε στην Ενεργειακή θεραπεία Σύστημα Καθρέπτης του Σώματος (Body Mirror System) με τον Philippe Hannetelle, μαθητή του Martin Brofman.

Είναι σπουδαστής Ψυχολογίας στο Aegean College σε συνεργασία με το κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο Canterbury Christ Christ Church University

Είναι απόφοιτος από το Ελληνικό Ινστιτούτο Συστημικής Αναπαράστασης (Ε.Ι.Σ.Α.) με δασκάλους τον Δημήτρη Σταυρόπουλο και την Μυρτώ Κούτρα.

Είναι μέλος στο International Systemic Constellation Association (ISCA)

Με αριθμό μέλους 55727594

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Τα ενδιαφέροντα του ως θεραπευτής, εστιάζονται στη διερεύνηση του τρόπου αλλαγής της σκέψης των ανθρώπων κατά τη θεραπευτική διαδικασία, ανατροπής και ριζικής αλλαγής δυσλειτουργικών παγιωμένων εγκεφαλικών εγγραφών και της βελτίωσης της λειτουργικότητας των ανθρώπων στις οικογενειακές και συντροφικές σχέσεις, στην περίοδο της εφηβείας, στην πατρότητα, στην κοινωνικοποίηση και στην εξέλιξη τους στην ομάδα.

michail_karakousis

Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μου και μελετάτε τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου για προσωπικές συνεδρίες.